Het Leukste Springkasteel Huren

Published Jun 16, 21
3 min read

De Beste Verhuurpartners Voor Je Feestje

Join & Jump

Grasheuvel 1, 2450 Meerhout, België
+32496718013
Dino thema

Veilige verhuur van springkastelen in de Kempen Ongeacht of je een groot springkasteel wilt huren bij ons in de Kempen of kiest voor springkastelen met glijbanen en obstakels; je bent altijd verzekerd van de beste prijs en kwaliteit. It Takes 2 in Geel biedt namelijk de beste prijs in de Kempen voor de verhuur van springkastelen.

Zo weet je zeker dat je kinderen veilig kunnen spelen op onze springkastelen. Wil je een springkasteel met of zonder glijbaan huren voor je feest in de Kempen, maar twijfel je omwille van het weer? Geen zorgen! Bij ons geniet je van een goed-weergarantie - Springkasteel Krokodil. Bij slecht weer kan je namelijk tot twee uur voor de levering nog annuleren.

Springkastelen Verhuur Gegarandeerd Spring Plezier

Je vindt het aanbod hieronder, van een springkasteel met glijbaan tot een springkasteel met flamingo’s. meisjes springkasteel. Onze springkastelen zijn bovendien ook beschikbaar voor verenigingen die een groot feest willen geven. unicorn verjaardagsfeest. Meer weten of een springkasteel huren? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan via het nummer + 32 (0) 476 54 41 70 of via e-mail.

Springkasteel, Luchtkasteel Of Springkussen Huren?Verhuur & Verkoop Van Springkastelen En Partytenten

Indien u enkel voor 1 dag wenst te huren gelieve dan even een mail te sturen met het gewenste springkasteel en verhuurdatum zodat wij kunnen kijken of dit mogelijk is. Gelieve bij aan te duiden met wat wij het springkasteel kunnen bevestigen - Jumpies. Voor een zachte ondergrond neemt u de bevestigingspinnen en voor een harde ondergrond de gewichtzakken (Springkasteel Unicorn met glijbaan).

Springkasteel Huren - Attractieverhuur

Indien gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. als je bij het winkelmandje verder gaat naar betalingen is er een vakje voorzien om een opmerking in te geven indien dit nodig is. leveren in Balen, Diest, Geel, Ham, Herentals, Herselt, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Mol, Olen, Tessenderlo en Westerlo U ontvangt van ons 1 a 2 dagen op voorhand een bericht met het juiste uur van levering. Springkastelen huren.

Springkasteel Unicorn Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen. In principe dient u enkel te zorgen voor de nodige stroomvoorzieningen (230V). Wij geven een ‘slecht-weer-garantie’ tot op de dag van de huur zelf dus u kunt zonder stress uw springkasteel maanden op voorhand reserveren ! Kortom: indien wij niet moeten vertrekken … betaalt u niets !! Bij twijfel nemen we, voor vertrek, contact met u op om te overleggen.

Springkussen Overdekt Huren

Verhuur Springkastelen Huur FeestmateriaalSpringkasteel, Luchtkasteel Of Springkussen Huren?

De biergiraf is een tafel toog met een inhoud van 3 liter bier (unicorn verjaardagsfeest) - despringplaneet. • € 25De biergiraf kan ook gekocht worden: € 125.

Leuke obstakels en glijbaan. Afmetingen: 5,5m x 5m x 3,6m Geleverd & geplaatst 1 dag €135,00 PROMO 4 dagen €150,00 Een leuk springkasteel voor elke voetballiefhebber. Aan de binnenkant zijn er obstakels en een voetbal, en op de wanden zijn er leuke afbeeldingen van voetballers voorzien (meisjes springkasteel). Om het spelplezier nog groter te maken is er aan de zijkant nog een glijbaan voorzien.

Springkasteel Huren - Vergelijk 9 Verhuurbedrijven

Deze kunnen aangesloten worden op de geluidsinstallatie. Dit kasteel is de nieuwste trend op tal van feestjes. Springkastelen join & jump. Afmetingen: 4m x 4m Geleverd & geplaatst 1 dag €145,00 Met de luchtkanonnen in het springkasteel kan je de balletjes door de ringen proberen te schieten. Neem de glijbaan naar beneden, verzamel de balletjes en klim terug naar boven (Springkasteel piraten).Er zijn veel obstakels waar je door, onder of over kunt klimmen. Op het einde vind je nog een super leuke glijbaan. Afmetingen: 14m x 4,7m x 4,3m Geleverd & geplaatst 1 dag €260,00 PROMO 4 dagen €330,00 In deze stormbaan ben je een echte brandweerman. Dino thema. Ga door de obstakels, klim omhoog en ga langs de grote glijbaan naar beneden - Jumpies.

More from Kinderopvang

Navigation

Home

Latest Posts

Knuffels Online Kopen

Published Jan 09, 22
6 min read

Altijd De Slimste Keus In Speelgoed!

Published Nov 18, 21
6 min read